Trip Percutian Percuma ke Bangkok 4 Hari 3 Malam Untuk Dinikmati 2016!

Bismillahirrahmanirrahim.

 

Berdebar hati nak ceritakan sesuatu yang sangat mengujakan! Anda teringin nak bercuti ke Bangkok? Yang paling best, adakah anda nak merebut peluang untuk menikmati trip percutian ke Bangkok secara PERCUMA?

BANGKOK

 

Bangkok, Ibu Negara Thailand, bandar yang sangat cantik. Keindahannya terserlah dengan dikelilingi sungai Chao Phraya, pasti romantik dinikmati keindahannya di waktu malam.

Menggabungkan konsep moden dan sejarah, anda pasti dapat semuanya di Kota Bangkok. Menjadi syurga membeli belah, anda boleh menikmati keseronokan membeli belah di pasar-pasar nya, di sungainya, mahupun di pusat membeli belah nya! Pasti teruja dengan pengalaman yang bakal anda rasai nanti.

Floating market

Menarik, kan boleh membeli belah dan merasai buah-buahan segar dan sayur sayuran segar dari peniaga-peniaga ini!

Pemandangan menikmati makanan di tepian sungai juga mengujakan, bukan?

Restoren Bangkok

 

Bagi anda yang ingin merasai pengalaman ditaja sepenuhnya dari makan, penginapan dan duit poket sepanjang berada di Kota Bangkok, 4 hari 3 malam, anda tentu gembira dengan tawaran ini.

Ya, julung-julung kalinya syarikat Vitamin Semulajadi Shaklee menawarkan percutian PERCUMA ini kepada semua pengedar-pengedar barunya. Bukan senang syarikat lain nak belanja percutian percuma tanpa tanggungan pada masa ekonomi sekarang ini, kan?

 

Bangkok1

Ini cara Shaklee menghargai pengedar-pengedarnya yang berusaha, dan tidak pernah sama sekali memberhentikan anda dari syarikat ini sebagai pengedarnya. Ia adalah satu pemilihan yang tepat sekarang, jika anda betul-betul mahu merancang perjalanan profesyen anda sendiri.

 

Rasai kemeriahannya, dan nikmatilah saat-saat indah di sana!

Ya, saya dan suami antara yang telah menikmati percutian-percutian PERCUMA Shaklee ini, bermula dari Kota Kinabalu Sabah, Percutian Hotel Mewah di Sunway Resort Hotel, dan terakhir adalah ke USA. Star Trip Shaklee memang bertaraf 5 bintang dan saya sangat bersyukur dapat merasai ganjaran-ganjaran ini sebagai penghargaan atas hasil usaha kerja kita selama ini. Bertuah sangat rasa dapat menggembirakan hati ahli keluarga tersayang bersama-sama.

Kali ini, mereka ingin membuat penghargaan kepada pengedar-pengedar baru pula 🙂

Jangan lepaskan peluang keemasan ini! Jika anda berminat untuk merasainya, hubungi saya untuk maklumat lanjut 🙂

 

Salam sayang,

Ainul Malik

Mentor Bisnes Shaklee Anda, sentiasa mesra bersama 🙂

Whatsapp/call : 016-3353567

 

 

(Visited 1,003 times, 1 visits today)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge