Pengalaman Berharga National Incentive Trip Shaklee 2016 di Langkawi. Rugi Melepas!

Sujud Syukur. Alhamdulillah. Kesimpulannya memang *wow* .   Perasaannya apabila dapat email ganjaran hadiah National Incentive Trip dari Shaklee ni adalah teruja, tapi masih blur blur.   Saat apabila dah dapat tentatif program, bersama beg dan travel kit adalah seronok bersama pertanyaan, eh, simple je programnya. Ha, ambik kau, gitu nadanya dalam hati. Ooops!   Bila dah berkumpul ramai ramai di lapangan terbang Penang, dah mula rasa macam-macam, yelah, dah lama dah tak berpisah dengan anak-anak, tambahan pula dengan yang paling bongsu memang takpernah langsung-langsung, kejap nak seronok, teringat. Kehangatannya adalah, bolehlah dah mula terasa sikit-sikit, tapi belum sepenuhnya lagi. Sempat juga melunaskan tanggungjawab memproses order ostematrix dan ESP untuk seorang ibu mengandung di Johor Bahru dengan perasaan terharu di kala menunggu untuk berlepas. Sempat juga tu berkongsi perasaan bersama group Fighters saya masa tu. Huhu.   Ya Allah, gayanya macam baru kali pertama je kan dapat menyertai National Incentive Trip ni? Sebenarnya, tahun 2013, saya join National Incentive Trip ke Sabah bersama suami, 2014 rezeki suami saya ke USA, 2015 pula rezeki saya ke Italy, manakala 2016 ni kami pilih untuk menikmati trip ini bersama-sama ke Langkawi.   Sebenarnya Convention Trip ni diberikan kepada leader-leader yang berjaya mendapat point … Continue reading Pengalaman Berharga National Incentive Trip Shaklee 2016 di Langkawi. Rugi Melepas!