Mencari Multivitamin Terbaik Yang Lengkap? Ia Percuma Buat Anda Semua!

Assalamualaikum semua. Salam Jumaat yang berkah.

Di hari Jumaat yang berkah ini saya nak share kan sesuatu yang best untuk anda, iaitu jika anda mencari multivitamin yang lengkap, anda berpeluang mendapatkannya sekarang.

Wah, kenapa senang-senang Shaklee boleh berikan Multivitamin nya kepada ramai peminat-peminatnya sekarang?

Vitalea, multivitamin lengkap untuk seisi keluarga

Vitalea, multivitamin lengkap untuk seisi keluarga

Ini bukannya sebarang tajaan, tetapi memandangkan Multivitamin yang dinamakan Vitalea ini telah berada selama 100 tahun di pasaran, mereka memang berani memberikannya secara PERCUMA kepada ahli-ahli baru Shaklee sebagai penghargaan kepada mereka yang mempercayai kebaikan vitamin semulajadi yang selamat kepada badan.

Selalu kita sebut-sebut Vitamin, kan?

Ya, Vitamin berasal dari perkataan Vitalised Mineral, yang menjadi singkatan kepada Vitamin sekarang.

Vitalised Mineral ini dicipta oleh Dr Forrest C Shaklee, pengasas Shaklee, pada tahun 1915.

Tahun demi tahun, Vitalised Mineral ini di pertingkatkan kualitinya dan sekarang dinamakan Vitalea yang didatangkan khas bersama “Iron Formula” iaitu penambahan iron yang penting untuk sel darah merah, yang kebiasaannya tidak stabil untuk dikapsulkan sekali bersama multivitamin supaya menjadi selengkap ini.

Teknologi yang mereka cipta, dikaji setiap tahun oleh penyelidik-penyelidik yang komited dan diuji pula oleh pihak ketiga untuk mengelakkan sebarang birokasi dan pilih kasih. Begitu teliti sekali, kan prosedurnya? Sebab itulah Vitalea ini telah bertahan selama 100 tahun di pasaran dunia dan akan sentiasa menyebarkan manfaat kepada pengamalnya.

 

Apa keistimewaan Vitalea berbanding Multivitamin yang lain?

1. 1 tablet Vitalea mengandungi sehingga 30 nutrisi yang sangat diperlukan badan yang diekstrak semulajadi dari buah dan sayur, mnegandungi 12 vitamin dan 7 mineral penting yang disarankan oleh RDA.

2. Teknologi “Explo-tab” telah membantu tablet ini dengan pantas larut dalam air dan badan manusia, membantu penyerapan yang pantas oleh usus kecil kita.

Yang paling membanggakan, teknologi ini membuatkan tablet Vitalea ini adalah tablet multivitamin yang paling pantas diserap badan di dunia ini!

3. Centre of Science di Amerika Syarikat telah menobatkan Vitamlea sebagai “The Best Multivitamin” pada tahun 2000.

 

Manfaat Utama Vitalea :

1. Penambah tenaga secara segera

2. Melengkapkan nutrisi yang kurang di dalam badan yang menjadi penyebab terjadinya penyakit

3. Membantu meningkatkan tumbesaran badan

4. Membantu meningkatkan sistem reproduktif

5. Meningkatkan metabolisma badan

6. Melambatkan proses penuaan

7. Sebagai elemen penting pada sel tubuh

8. Melindungi organ

9. Mempertingkatkan imunisasi badan

10. Membantu pesakit anemia meningkatkan hemoglobin badan.

 

Masalah Kekurangan Hemoglobin Telah Dapat Diatasi Dengan Pengambilan Vitalea

Ramai wanita-wanita di luar sana yang sedih kerana kekurangan hb sewaktu mengandung. Alhamdulillah, dengan pengambilan Vitalea secara berterusan, masalah mereka dapat diselesaikan.

Rahsianya?

1. Penyerapan iron yang pantas daripada tablet kepada sel badan berlaku menyebabkan pembentukan hemoglobin dapat berlaku secara cepat.

2. Sel badan lebih cepat menyerap nutrisi semulajadi yang masuk ke dalam badan untuk bertindak sepuluh kali ganda cepatnya berbanding bahan sintetik.

vitalea low hb Screen Shot 2015-05-29 at 11.42.19 AM Screen Shot 2015-05-29 at 11.42.57 AM Screen Shot 2015-05-29 at 11.43.32 AM Screen Shot 2015-05-29 at 11.43.56 AM Vitalea HB low

 

Ini adalah sebahagian dari kata-kata gembira ibu-ibu di luar sana mengenai kenikmatan yang mereka rasai dengan pengambilan Vitalea secara berterusan. Mungkin anda salah seorang dari mereka juga?

Insyaallah, rasai sendiri dan anda juga akan menikmati tahap kesihatan yang optima bersama Vitalea yang selamat, berkesan juga diyakini.

Sertai kami untuk menjadi sebahagian dari manusia di dunia yang merebut peluang mengamalkan supplement yang terbaik di dunia ini.

Kesihatan amat penting, kerana ia kunci kepada kesejahteraan hidup, produktiviti dalam melakukan kerja dan membolehkan anda beribadah secara berterusan dengan bahagia.

Untuk membantu mendapatkan Vitalea secara PERCUMA, saya sedia membantu anda! Hubungi saya, Ainul Malik, di +6016-3353567, melalui whatsapp mahupun talian terus, saya akan bantu memudahkan urusan anda menyelesaikan masalah kesihatan anda.

Jika anda berada berdekatan Giant Prima Saujana Kajang, atau sekitar dengannya, anda juga boleh mendapatkan Vitalea ini daripada saya. Ianya adalah suatu keriangan berganda kerana, dengan keahlian baru Shaklee bersama apa-apa pembelian pilihan anda, anda berhak mendapatkan multivitamin terbaik di dunia ini untuk mengoptimakan kesihatan anda secara menyeluruh.

Apa tunggu lagi?

 

Yang cepat bertindak pasti cepat mendapat hasilnya!

 

Ikhlas,

AinulMalik

SID Kajang

ID 854281

016-3353567

http://sihatceriabahagia.com

(Visited 256 times, 1 visits today)

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge