Cara Rakyat Marhein Memeriahkan Sukan Sea 2017 di Kuala Lumpur

Klik hashtag ni untuk gambar gambar menarik

Tajuk. Ish. Eh, bukan apa, ada banyak cara kita boleh memeriahkan lagi kejohanan Sukan Sea 2017 di Kuala Lumpur ni kan. Bangga sangat, kan?


Video dari Tuan Munzir Rahim, Klik link Fb ini

 

Cara saya?

Nak cerita satu rahsia, pertama kali tau saya sertai larian terbuka seumur hidup selain dari acara-acara sekolah dulu.

Jadi, biarlah yang pertama kali ni menjadi sejarah hidup yang paling best! Ternyata memang sangat best sebab saya join larian ni bersama ahli keluarga tercinta dan kawan kawan yang sporting.

Bertempat di Putrajaya, bertarikh 19 Ogos 2017 tarikh keramat saya cipta rekod peribadi berlari dengan anak anak yang comel. Hahahaha, kalau lari berdua dengan encik suami sure kena tinggal kan, bila lari berkeluarga, aci lah kalau lari manja-manja. Eceh!

cergas bertenaga, performance drink

Tak sampai lagi Finish line, bang. Hahaha. Jangan kata POYO, NI SEMANGAT, TAHU? kahkahkah

 

Performance drink

Dengan adik ipar yang minat join semua run di Malaysia lately, salute!

 

Bersama geng iReachfit yang awesome, best gila!

 

Nanti nak join lagi lah acara larian macam ni lagi! Best Gila! hihihihi.

Tabik spring pada geng Makyong iReachfit memang fit tauuu

 

Terharu dengan status Pengerusi iReachfit yang memang tak dinafikan sangat fit. Hebat sukan ni

 

 

Layanlah mood Sukan Sea 2017, memang best tau.

Cergas badan, minda cerdas, hati pun gumbira!

#puashati

Hoyehh

(Visited 39 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Sanagt besttttšŸ˜

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


CommentLuv badge